Drobečková navigace

Pizzerie Toscana > Jídelní lístek > Rizota, noky, burgery, speciality

Rizota, noky, speciality

 

Rizota

   

76

RISOTTO AL POLLO

rizoto s kuřecím masem, paprikou, pórkem, hráškem a parmazánem


300 g

154,-

77

RISOTTO ALLA SOLE

rizoto s kuřecím masem, hráškem, karotkou, kukuřicí a smetanou


300 g

156,-

 

     

 

Noky vlastní výroby

   

78

NUDLIČKY Z VEPŘOVÉ PANENKY NA PRAVÝCH HŘIBECH

300 g  184,- 

80

NOKY ALLA PANCETTA

noky se smetanovou omáčkou, slaninou a žampiony

300 g  152,- 

82

NOKY POLLO

noky s kuřecím masem, česnekem, špenátem, smetanou a vajíčkem

300 g  161,- 

 

Speciality z vepřového masa

   

69

VÍDEŇSKÉ MEDAILONKY Z PANENKY

vepřová panenka sypaná smaženou cibulkou


150 g 

165,- 

70

FILÍROVANÁ PANENKA S PEPŘOVOU OMÁČKOU 

150 g  174,- 

778

ONDRÁŠ S VEPŘOVÉ PANENKY

vepřová panenka v bramborovém těstíčku 


120 g 

179,- 

84

SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK Z PANENKY 

150 g  153,- 

85

ODERSKÁ ŘEZANKA S BRAMBORÁČKY

vepřové a kuřecí nudličky s česnekem, žampiony, slaninou, cibulí, feferonkami, kečupem, paprikou, podávané s bramboráčky 


400 g

194,- 

 

Speciality z kuřecího masa

   

86

SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK

150 g
 
142,-

87

KUŘECÍ ŘÍZEČKY S MANDLOVÝMI LUPÍNKY

150 g  159,-

89

KUŘECÍ KAPSA NA SMETANĚ

kuřecí prsa plněná sýrem, šunkou, žampiony, cibulí, zalitá smetanovou omáčkou


200 g

166,-

90

KUŘECÍ STEAK S GRILOVANOU ZELENINOU

200 g 179,-

991

KUŘECÍ PRSÍČKA SE SÝROVOU OMÁČKOU

kuřecí prsa, zalitá smetanovou omáčkou s nivou


150 g

166,-

779

ONDRÁŠ Z KUŘECÍHO MASA

kuřecí prsa v bramborovém těstíčku


120 g

169,-
 

Burgery

   

M1

TOSCANA burger hovězí

hovězí maso, čedar, dresink, ledový salát, okurek, rajče, hranolky


150 g

178,-

M2

Chicken burger

kuřecí maso, čedar, dresink, ledový salát, okurek,rajče, hranolky


120 g

169,-

M3

BACON burger

hovězí maso, čedar, dresink, rajče, slanina, chilli, hranolky


200 g

193,-

M4

STRIPSY burger

smažené kuřecí stripsy, dresink, ledový salát, hranolky


200 g

175,-
 

Housky vlastní výroby, maso čerstvě mleté (mladý býk), kuřecí z volného chovu.